Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за Алфа Ромео 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщение
    Батерията е чисто нова , т.е. смених я като почна да прави такива проблеми , но понякога зацепва ключа , другият път не , просто не мога да разбера нещо вътре в електрониката ли е проблема ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А колкото до това , което си дал , всъщност това е КАЛЪФЧЕ за ключа
    А с другия ключ прави ли ти го,ако да може да се погледне буксата на сокета за ключа,тя понякога създава ядове........ако не трябва да се отвори ключа,да се види дали не се е разместила ампулата на имото.Батерията няма нищо общо с работата на имобилайзера и разпознаването на ключа,тя е само за дистанционното !!!!!
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Това го прави само с 1-я ключ , с другия всичко е отлично . Както казах сега може да зацепи , после пак , на 10-я път може би не и така да не знам си кога.
      В такъв случай да отварям ключа и да гледам някаква си ампула на имобилайзера вътре
      sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

• Може да е изпаднала ампулата от държача си и да отива в задния край наключа, където не може да я хване имото. Разклати ключа и чий нещо тропа ли в него, макар че така може и да не проличи.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Колеги , в маркираната част имам чувството , че вътре дрънка нещо . Надявам се някой може да помогне от тук нататък , просто не мога да разбера дали тази част може да се отвори
          Last edited by AHAHu; d.m.y г., 14:44.

Comment

• не виждам ампулата, да не е изпаднал докато си го отварял
            седи в предната част, пред батерията
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
              не виждам ампулата, да не е изпаднал докато си го отварял
              седи в предната част, пред батерията
              Това е всичко , няма нищо друго , даже проверих и другия ключ и за щастие все още паля с него

Comment

• Явка няма ампула, това ограденото е транспондера и е запоено или залепено за платката.
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

• Другари, може ли да помогне някой с мнение и съвет, искам да си направя втори ключ ,намерил съм един цял непокътнат , може ли да се препрограмира и тн. и да стане за колата като се запазят там всичките му функции освен паленето , ако може , къде кой, как го прави , а ключа който съм намерил си е от 159 но колата е с друг мотор , незнам дали има значение това. Благодаря

Comment

• Колега аз си правих скоро 2ри ключ за моята алфа.Само че ключаря поръча кутията с платката след това я програмира и сега си имам напълно активен ключ.Ако искаш мога да ти дам номер да се чуеш с него и да се разберете.За Варна става въпрос
                    Alfa 159 JTD

Comment

• Същата кутия като на оригиналния ключ ли е и същите функции ли са запазени?
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Да 1към 1 е само че чаках около месец защото поръча от Италия ли някъде кутията и след това колата беше при него около 6 часа докато обучи ключа.
                        Alfa 159 JTD

Comment

• колега ще споделиш ли какви пари ти струваше ключа
                          Alfa Romeo 156 1.8 ех
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDM

Comment

• 600лв ми взе за всичко.Не е малко но за момента от около месец и малко съм с него и съм нямал проблеми
                            Alfa 159 JTD

Comment

• Благодаря.
                              И аз трябва да поръчам, но ако в официалния вносител е 650 лева както се говореше във форума, ще се поръчва от официалния вносител.Тогава не би трябвало да има обучение при положение, че имам кодовете за механичния и електронния ключ.
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Чесно казано не се сетих да се обадя в официалния да питам за цена.Обаче пак аз нямам кодовете сигурно нямаше да могат да помогнат.
                                Alfa 159 JTD

Comment

Working...
                                X